İnsan Kaynakları Yönetimi Meslek Elemanı Tam Zamanlı
2024-03-07 23:40 Gıda Bilecik 437 görüntülemeler Referans: 75İş Detayları
İş Tanımı |
|
Nitelik ve Beceriler |
Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe
ANALİTİK DÜŞÜNEBİLME BİLGİSAYAR KULLANIMI FİZİKİ VE BEDENSEL YETERLİLİK İKNA KABİLİYETİ VE PAZARLAMA BECERİSİ İLETİŞİM VE İFADE YETENEĞİ İŞ TECRÜBESİ PROJE TABANLI ÇALIŞMA SORUN ÇÖZME VE İNSİYATİF ALABİLME TAKIM ÇALIŞMASI YETERLİ MESLEKİ BİLGİ
|
Meslek Bilgileri | ||||
|
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler | |||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
|
Çalışma Adresi Bilgisi | ||||||||||||||||||||
Çalışma Adresi | : | 1. ORGANİZE SAN. BÖLGESİ 6. CAD. NO:3 BİLECİK MERKEZ BİLECİK / TÜRKİYE |
||||||||||||||||||
Tercih Edilen İkamet İlçeleri | : | BİLECİK MERKEZ | ||||||||||||||||||
İrtibat Bilgileri | : |
|
||||||||||||||||||
Ücret ve Diğer Bilgiler | ||
Sürücü Belgesi | : | B |
Askerlik Durumu | : | Askerliğini Fiilen Yapmış |
En Az Ücret | : | 17500 TL (AGİ Dahil Değil) |
En Çok Ücret | : | 30000 TL |
Şirket Açıklaması
1984 yılında besicilik ve üretim şirketi olarak, Bilecik`te kurulan Subaşı Yemek Anonim Şirketi 1996 yılında yemek üretimi de gerçekleştirmeye başlamış, deneyimli personeli ve teknik donanımı ile kısa sürede bölgenin lider üretim ve hizmet şirketlerinden biri haline gelmiştir.
Subaşı Hazır Yemek`in temel amacı, tarladan çatala gıda güvenliği, kaliteli ve lezzetli yemek, güler yüzlü ve mükemmel hizmet, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve profesyonel yönetim anlayışının sürdürülmesidir.
Bu anlayış doğrultusunda ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14000 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18000 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine sahip olan firmamız toplu yemek sektöründe imkansız gibi görünen bir İLK`i gerçekleştirerek 2013 yılında PASTÖRİZE YEMEK ÜRETİM TESİSİ`ni kurmuştur.
Firmamız modern mutfaklarında sağladığı hijyen koşullarında asla taviz vermemekte, bugün yüzlerce firma ve binlerce çalışanın yemek ihtiyacını karşılamaktadır. Taşıma usulü yemek hizmetinin yanı sıra firmalara "yerinde hizmet" imkanı sunarak ihtiyaca özel çözümler üretmektedir. Üstelik bunlarla da sınırlı kalmayıp, çeşitli organizasyonlara outside catering hizmeti veren bir marka haline gelmiştir."
Subaşı Hazır Yemek`in temel amacı, tarladan çatala gıda güvenliği, kaliteli ve lezzetli yemek, güler yüzlü ve mükemmel hizmet, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve profesyonel yönetim anlayışının sürdürülmesidir.
Bu anlayış doğrultusunda ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14000 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18000 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine sahip olan firmamız toplu yemek sektöründe imkansız gibi görünen bir İLK`i gerçekleştirerek 2013 yılında PASTÖRİZE YEMEK ÜRETİM TESİSİ`ni kurmuştur.
Firmamız modern mutfaklarında sağladığı hijyen koşullarında asla taviz vermemekte, bugün yüzlerce firma ve binlerce çalışanın yemek ihtiyacını karşılamaktadır. Taşıma usulü yemek hizmetinin yanı sıra firmalara "yerinde hizmet" imkanı sunarak ihtiyaca özel çözümler üretmektedir. Üstelik bunlarla da sınırlı kalmayıp, çeşitli organizasyonlara outside catering hizmeti veren bir marka haline gelmiştir."