Daha iyi fırsatlara hızlı erişim için Giriş Yap. Hesabınız yoksa buraya tıklayın.

İnsan Kaynakları Yönetimi Meslek Elemanı Tam Zamanlı

2024-04-02 08:07   Gıda   Bilecik   98 görüntülemeler Referans: 89
İş Detayları
İş Tanımı
  • Personelin işe giriş ve işten çıkış süreçlerini kurum prosedürleri ile mevzuatlara uygun şekilde gerçekleştirmek,
  • Personelin yıllık izin planlarını oluşturmak ve takip etmek,
  • Personel izin ve mesai formlarının takibi,
  • Personel özlük dosyalarını oluşturmak, güncellemek ve takip etmek,
  • Resmi kurum veya kuruluşlarla olan yazışmaları yürütmek,
  • Aday veri tabanın oluşturulması, mülakat davetlerinin organize edilmesi,
  • Personelin rapor ve iş kazası ile ilgili işlemlerini takip etmek,
  • İŞKUR işbaşı çizelge girişlerinin düzenli olarak yapılması,
  • Personelin puantaj kontrol ve maaş ödemelerinin yapılmasında rol almak,
  • Personelin iş sözleşmelerini kontrol etmek ve düzenlemek,
  • Personel icra takiplerinin yapılması,
  • Resmi kurumlara gerekli bildirimlerin yasal süreler dahilinde iletilmesini sağlamak.
Nitelik ve Beceriler
 
Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe

ANALİTİK DÜŞÜNEBİLME

BİLGİSAYAR KULLANIMI

FİZİKİ VE BEDENSEL YETERLİLİK

İKNA KABİLİYETİ VE PAZARLAMA BECERİSİ

İLETİŞİM VE İFADE YETENEĞİ

İŞ TECRÜBESİ

PROJE TABANLI ÇALIŞMA 

SORUN ÇÖZME VE İNSİYATİF ALABİLME

TAKIM ÇALIŞMASI 

YETERLİ MESLEKİ BİLGİ

Şirket Açıklaması
1984 yılında besicilik ve üretim şirketi olarak, Bilecik`te kurulan Subaşı Yemek Anonim Şirketi 1996 yılında yemek üretimi de gerçekleştirmeye başlamış, deneyimli personeli ve teknik donanımı ile kısa sürede bölgenin lider üretim ve hizmet şirketlerinden biri haline gelmiştir.
Subaşı Hazır Yemek`in temel amacı, tarladan çatala gıda güvenliği, kaliteli ve lezzetli yemek, güler yüzlü ve mükemmel hizmet, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve profesyonel yönetim anlayışının sürdürülmesidir.
Bu anlayış doğrultusunda ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14000 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18000 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine sahip olan firmamız toplu yemek sektöründe imkansız gibi görünen bir İLK`i gerçekleştirerek 2013 yılında PASTÖRİZE YEMEK ÜRETİM TESİSİ`ni kurmuştur.
Firmamız modern mutfaklarında sağladığı hijyen koşullarında asla taviz vermemekte, bugün yüzlerce firma ve binlerce çalışanın yemek ihtiyacını karşılamaktadır. Taşıma usulü yemek hizmetinin yanı sıra firmalara "yerinde hizmet" imkanı sunarak ihtiyaca özel çözümler üretmektedir. Üstelik bunlarla da sınırlı kalmayıp, çeşitli organizasyonlara outside catering hizmeti veren bir marka haline gelmiştir."