Daha iyi fırsatlara hızlı erişim için Giriş Yap. Hesabınız yoksa buraya tıklayın.

İmalat Mühendisi / Üretim Mühendisi Tam Zamanlı

2024-05-17 14:50   Üretim / Endüstriyel Ürünler   Bozüyük   51 görüntülemeler Referans: 221
İş Detayları

We are looking for an "Furnace and Batch Engineer " to take part in the factory located in Bozüyük OSB, which operates in glass packaging production. The ideal candidate would have the following qualifications:

• Graduation from Engineering faculties of universities (preferably Metallurgy-Material, Chemical or Mining departments)

• Able to follow the installation in investments and take an active role in current furnaces and batch

• Advanced level of English proficiency

• Able to use MS Office (Intermediate level)

• Having teamwork, effective communication, analytical and creative thinking, data analysis, presentation and reporting, planning and organizational skills

Nitelik ve Beceriler

• Residing or willing to reside in Bozüyük/ Eskişehir

• Completed military service

• To ensure that produce quality glass that all facilities and equipment related to furnace and batch are operated efficiently, effectively and in accordance with the production program and that the desired regimes are maintained in the furnace and batch.

En Az Öğrenim Seviyesi: Lisans

Dil: İngilizce

Şirket Açıklaması
Doğadan gelen saf yapısı ve özelliği ile insan sağlığı için en güvenilir ambalaj malzemesi olan camı ileri teknoloji ile şekillendirip güvenle kullanılacak üstün kalitede ve estetik cam ambalajlar üretiyoruz. Camın modern hayatta olabildiğince fazla yer almasının sürdürülebilir bir dünyanın sağlanmasındaki katkısını önemsiyor ve bunun için büyük çaba gösteriyoruz. Park Cam olarak sektöre yeni kalite standartları getirme hedefi ile çıktığımız yolda elde ettiğimiz başarılı sonuçlar amacımıza ulaşma noktasında inancımızı ve kararlılığımızı artırmaktadır. Kalite üstünlüğümü sürdürmek en önemli rekabet stratejilerimizden biridir.
Müşteri ihtiyaçları, artan beklentiler ve cam ambalaj sektöründe çözüm bekleyen problemler, şirketimizin kuruluş aşamasında dikkatlice analiz edilip üretim süreçlerinin şekillendirilmesinde, kritik tedarikçilerin seçiminde ve insan kaynağının oluşturulmasında en önemli rehberlerimiz olmuştur. Müşterilerimizden alacağımız geri bildirimler, sistemlerimizi sürekli iyileştirmede en büyük yol göstericimiz olmaya devam edecektir.
Yüksek verimlilik ve kalite için cam ambalaj sanayisindeki en ileri teknolojileri, üretim ve kontrol sistemlerimizde aktif olarak kullanıyoruz. Otomatik yağlama robotlarının kullanımı, sıcak uç-soğuk uç otomatik kontrol sistemleri, hat üstü otomatik numuneleme sistemleri gibi birçok ileri düzey teknoloji fabrikamızda etkin şekilde kullanılmaktadır. Bulunduğumuz sanayideki en yeni teknolojileri kurma ve uygulama noktasında dünyada öncü bir şirket olmaktan ve bu teknolojileri uluslararası platformlarda sunmaktan Türk sanayisi adına gurur duyuyoruz. Tedarikçilerimizle karşılıklı yarar esasına dayanan ilişkiler kurarak bu teknolojilerin geliştirilmesi için de önemli olanaklar sağlıyoruz.
GIDA GÜVENLİĞİNE VE HİJYENE ÇOK BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ