Daha iyi fırsatlara hızlı erişim için Giriş Yap. Hesabınız yoksa buraya tıklayın.

B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Tam Zamanlı

2024-08-23 09:43   Üretim / Endüstriyel Ürünler   Bilecik   22 görüntülemeler Referans: 420
İş Detayları
  • Üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun,

• Kalite, süreç ve dokümantasyon yönetimi konularında en az 3 yıl deneyimli,

• ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 10002 yönetim sistemlerine hakim, denetçi belgelerine sahip ve denetim deneyimine sahip,

• Analitik, Sonuç odaklı, Takım Çalışmasına Yatkın,

• MS Office uygulamalarına hakim,

• Yönetim sistemleri için tanımlanan süreçlere ait dokümanların doküman yönetim sistemi kuralları ile uyumlu olacak şekilde hazırlanmasını, revizyonların yapılmasını sağlamak ve etkileşim uygunluğunu gözden geçirmek,

• Şirket birimlerinin süreç performans izlemelerinin yapılmasını sağlamak ve raporlamak,

• Seyahat engeli olmayan,

• B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen,

• Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,

• Tercihen Bakanlıkça onaylı C sınıfı iş güvenliği uzmanı belgesine sahip.

Aday Kriterleri

• Tecrübe: En az 3 yıl tecrübeli

• Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

• Askerlik Durumu: Yapıldı

Şirket Açıklaması
1976da yaşam alanlarını güzelleştirmek arzusuyla açılan mütevazı bir züccaciye mağazasından günümüze aynı tutkuyla gelen, porselen üretiminde sektör devi Porland olarak doğadan aldığımız ilhamla evlerinize en saf materyalleri en estetik formlarda tasarlayarak getiriyoruz.
Bilecikte 300 bin metrekare, Gebzede 10 bin metrekare alana sahip üretim tesislerimizde yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim yapıyor ve yüzde 65ini ihraç ediyoruz.
4 kıtada 30dan fazla ülkede evlerinize dokunuyor, 20 bini aşkın ürün çeşidimizle estetik ve kalitenin dansını gerek profesyonel kullanıma, gerekse ev ortamına gururla sunuyoruz.