Üniversitemiz Paydaşı Olduğu İKAF 2024'te..

Şubat 28, 2024 - 18:58
Mart 6, 2024 - 15:31
Üniversitemiz Paydaşı Olduğu İKAF 2024'te..

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonuyla düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarı’nın açılışı, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğini üstlendiği İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24), T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim ATAY ve Eskişehir Valisi Hüseyin AKSOY’un katıldığı tören ile başladı.

Paydaşı olduğumuz İç Anadolu Kariyer Fuarına, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka ÖZKALDI KARAKUŞ, Kariyer Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. H.Tezcan UYSAL, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Edip AVŞAR, patent sahibi Öğretim Elemanları Prof. Dr. Ülküye Dudu GÜL, Doç. Dr. Raif ZİLELİ, Doç. Dr. Ayşe SEZER, Doç. Dr. Gülşah ÇONGUR, Dr. Öğr. Üyesi Pınar UYAN, Dr. Öğr. Üyesi Hacer KAYA ÇAKIR, Öğr. Gör. Dr. Asaf Evrim EVREN ile görevli personeller Dr. Öğr. Üyesi Hacer TAŞKIRAN TEPE, Arş. Gör. Ebrar ULUSİNAN ÇUBUKÇU, Öğr. Gör. Hatice TAŞ, Öğr. Gör. Emre Burak GÜNGÖR, Öğr. Gör. Bayram DİRİK ve Öğr. Gör. Fatih TOZOĞLU katıldı.

Açılış sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sıddıka ÖZKALDI KARAKUŞ, patent portföyümüzün sergilendiği standımızı ziyaret ederek üniversitemize katkılarından dolayı Öğretim Elemanlarımıza teşekkürlerini sundu.