İ.İ.B.F. İşletme Bölümü Mezunları Bir Araya Geldi

Haziran 5, 2024 - 18:26
Temmuz 4, 2024 - 08:17
İ.İ.B.F. İşletme Bölümü Mezunları Bir Araya Geldi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Mezunlar Buluşması ve Kariyer Etkinliği 5 Haziran Çarşamba günü İİBF Konferans Salonunda gerçekleşti.

Etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nazile Ural, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsa İpçioğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakki İşcan, Kariyer Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. H. Tezcan Uysal, akademik personel ile öğrencilerimiz katıldı.

İşletme bölümü mezunları, hem eski günlerini yad etti hem de tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanından hatta yurt dışından olmak üzere çok sayıda mezun ilk olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde bir araya geldi. Ardından programın açılışı gerçekleştirilecek kampüs turu yapıldı. Daha sona çeşitli alanlarda kariyer yapmış mezun öğrenciler tecrübelerini üniversite öğrencileri ile paylaştı.

İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsa İpçioğlu, anlamlı buluşmaya ilişkin yaptığı açıklamada, bu yıl ilki gerçekleşen buluşmayı geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını ifade etti. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin köklerinin Dumlupınar Üniversitesi’ne bağlı olduğu yıllardan geldiğini anımsatan Prof. Dr. İsa İpçioğlu bugüne dek 4 bine yakın lisans ve lisanüstü mezun verildiğini ifade etti. Bu rakamın oldukça ciddi ve önemli olduğunu kaydeden İsa İpçioğlu, eski mezunlar ile kurulan ve sürdürülen irtibatın Bilecik’e ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne de katkılar sunduğunu anlattı.