Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin ÖZDEMİR ile Kariyer Söyleşisi Gerçekleştirildi

Mart 28, 2024 - 11:41
Mart 28, 2024 - 18:19

Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü tarafından Kariyer Günleri teması ile 28 Mart 2024 tarihinde Genç Ofiste düzenlenen Kamu-Öğrenci Buluşma Serileri kapsamında Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin ÖZDEMİR, üniversitemizde eğitim gören gençler ile buluşarak Kariyer Söyleşisi gerçekleştirdi.

Sporla ilgilenen öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka ÖZKALDI KARAKUŞ, Kariyer Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. H.Tezcan UYSAL ve akademisyenler katıldı.

Üniversite eğitim döneminden İl Müdürlüğüne kadar uzanan süreçte Memuriyet, Uzmanlık ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü gibi çeşitli kariyer basamaklarında görev yapan ÖZDEMİR, sporcu geçmişi ile öğrencilere tecrübelerini aktardı. Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı birimlerin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunduktan sonra öğrencilerin Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde uzmanlık alanlarına göre istihdam ve kariyer olanaklarına yönelik önemli paylaşımlar yaptı.

Etkinlik, öğrencilerin ÖZDEMİR’e sorularının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka ÖZKALDI KARAKUŞ’un plaket takdimi ile sona erdi.